fbpx

Examen Training Preliminary English

Het PET-examen is bedoeld voor kandidaten die een gemiddeld niveau Engels willen kunnen aantonen. Met het onderwijs dat je bij de voorbereiding van dit certificaat hebt gekregen, kun je aantonen dat je vloeiend kunt functioneren in eenvoudige Engelse gesprekken. Hiermee kan rekening gehouden worden door bedrijven waar een basisniveau Engels vereist is, maar ook in de academische wereld.

Veel kandidaten kiezen voor het ‘First-B2 examen in plaats van het PET omdat ze denken dat de PET gelijk staat aan een laag niveau. Niets is minder waar, de PET staat gelijk aan een zeer geldig tussenniveau. Soms hebben kandidaten met een laag niveau van Engels doen daarom de First maar falen het, aangezien dat een examen is dat meer voorbereiding vereist.

Voor sommigen is het examenformaat Cambridge English hun grootste moeilijkheid. Om dit goed te doen, kunt je je reis beginnen met het PET-examen, waarin u de dynamiek van de Cambridge-examens kunt controleren en een leertraject kunt starten dat begint met PET en eindigt waar je maar wilt: First, Advanced, Proficiency … 

Jou name it…..

Deze cursus is de voorbereiding voor het officiële examen B1 van de Cambridge University.

Na afloop van de cursus kan je het examen doen dat wordt afgenomen op diverse locaties in Nederland. Onze lessen worden gegeven via Skype en zijn one-to-one. De gegeven prijs is de prijs voor 10 lesuren die uiteraard kunnen worden uitgebreid naar wens. Het examengeld is niet in de lesprijs inbegrepen.

Zien wij gaande de lessen dat dit niveau te laag is dan zullen wij dat met je bespreken en kun je verder gaan voor een hoger niveau.

Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in het geven van Engelse les aan niet-engelstaligen en het voorbereiden van officiële Cambridge examens en hebben daarom ook veel proef-examens voorhande om je zo goed mogelijk te trainen.

Wij hebben een hoog aantoonbaar slagings-percentage en kunnen met recht zeggen dat wij ervaren zijn en weten waar wij over praten als het gaat om Engelse les.