fbpx

Cambridge Advanced – Proficiency

Zit je op de HAVO, VWO of HBO en denk je aan verder studeren of een Master doen? Maak dan gebruik van de kennis die je nu al hebt opgebouwd en doe een van deze examens!

Op steeds meer universiteiten is het een onderdeel om toegelaten te worden. Je kan het maar alvast op je CV hebben staan!

Advanced & Proficiency Voorbereiding in Coronatijd?

Doe het online met een ervaren docent!

Wij starten in Januari.

Heb je iets te vragen? Bel ons: 06 - 3987 1407

Waarom zou je een intensieve cursus volgen? 

Er valt een hoop te leren en om de hoeveelheid leerstof goed te kunnen onthouden is een intensieve cursus vaak het beste. Je traint je geheugen keer op keer zodat de informatie beter blijft hangen. Je vergroot hiermee je kans om te slagen voor het examen én je bent er eerder mee klaar!

Certificate of Advanced English Examentraining.

In deze training bereiden we je voor op de vier onderdelen van het C1 Advanced examen:

Use of English and Reading –  Writing – Listening en Speaking.

Na afloop van de cursus ben je klaar om het C1 Advanced examen af te leggen en een certificaat te bemachtigen dat, ook internationaal gezien, de waarde van je cv aanzienlijk verhoogd.

Veel aandacht schenken wij aan het schrijven van een goed essay, dat een verplicht onderdeel is van het examen. Ook werken wij aan de opbouw van de Woordenschat, Collocations en en Fixed Expressions.

Om je zo goed mogelijk voor te bereiden zullen wij je gratis proef-examens aanreiken die allemaal het echte examen nabootsen om je zo goed mogelijk voor te bereiden op wat komen gaat in het examen.

Certificate of Proficiency English Examentraining.

Onderschat dit examen niet! Het is het hoogste niveau van de Cambridge examens maar het is kei-hard werken aan de Woordenschat, Collocations, Idioms en Fixed-Expressions.

Een intensieve training zoals deze is het beste dat je kunt doen om zoveel mogelijk in je op te nemen. Het hebben van dit certificaat is een bewijs van kennis van het Engels op het hoogste niveau en de ideale kwalificatie om u voor te bereiden op de universiteit of in een professionele loopbaan.

CAE C1 CPE C2

Wij zijn al 20 jaar een betrouwbare partner als het gaat om het leren van het Engels als tweede taal en weten van wanten.

Hebben wij je overtuigd?       Schrijf dan NU in!

Prijs per persoon: €400 – BTW vrij.

Voor groepen van scholen hanteren wij andere tarieven

Het examengeld is niet in de cursusprijs inbegrepen.

(De BTW aangegeven tijdens de inschrijving wordt niet in tekening gebracht.)

24 lesuren we starten op 11 januari 2021

  • Training Advanced maandag en woensdag 19:00 tot 20:30
  • Training Proficiency dinsdag en donderdag van 19:00 tot 20:30

Je kunt examen doen in maart of in april.

Heb je vragen? Bel of mail ons: 

info@englshstraightforward.com

06 – 3987 1407