fbpx

Engels Leren of Verbeteren?

Het leren of verbeteren van je Engels hoeft niet altijd duur te zijn!

Deze cursus is voor iedereen die zich wil verbeteren in Engels en wordt gegeven online via Skype. De lessen kosten €90 per maand voor 12 lesuren. Dat komt neer op 3 uur per week.

Wij starten op met minimaal 4 personen, maar ben je alleen dan kan je je natuurlijk ook aanmelden. Wij plaatsen je dan in een groepje dat dezelfde leerwensen heeft.

Het voordeel van lessen ontvangen via Skype is dat je je niet hoeft te verplaatsen.

Je kunt leren wat je wilt!

Zit je op school, ben je op zoek naar een baan, wil je Engels verbeteren voor je werk, ben je gepensioneerd; wat ook je situatie is, wij proberen dezelfde leerwensen te combineren en samen te voegen in één groep. De lestijden worden ook per groep bepaald.

Waarom is het belangrijk Engels te verbeteren?

De situatie van 2020 heeft veel bedrijven doeSn besluiten internationaal te gaan werken.

Er wordt meer en meer zaken gedaan online via internet en dat biedt kansen voor mensen met een redelijk niveau van Engels.

Voor je plezier of als hobbie!

Het kan ook zijn dat je gepensioneerd bent of anderszins het Engels niet nodig hebt voor je werk, maar het gewoon leuk vindt om lessen te volgen. Je steekt er altijd wat van op en je traint je geheugen.

Zit je op school en heb je moeite met Engels?

Als je op school zit en moeite hebt met Engels dan is dit een goede en prijsbewuste manier om je Engels op top conditie te brengen. Wij zetten je in een groep met mensen van jouw leeftijd en samen helpen julle elkaar om te groeien. Wij leggen uit waar jij moeite mee heb.

Ook examen training!

Zou je je graag willen voorbereiden op een examen van Cambridge dan kan dat ook. Wij hebben alle materialen en proefexamens ‘op de plank’ liggen.

Wat de reden ook mag zijn, het hebben van een goede kennis van het Engels is onontbeerlijk tegenwoordig. 

In Nederland en België ligt het kennis niveau van het Engels hoog, maar wij zien vaak dat ‘als het erop aankomt’ men toch de nodige fouten maakt en dat is waar wij aan werken!

Het maakt niet uit of je een beginner bent, intermediate of gevorderd. Het kan grammatica of uitbreiding woordenschat zijn, of je wilt verbeteren in spreken of luisteren, alles is mogelijk.

Gaandeweg kunnen we overleggen of het je wat lijkt om naar een officieel Cambridge examen toe te werken. Dan heb je een doel en ook niet onbelangrijk, die certificaten zijn waarde-vast.
Wij hebben uitstekend materiaal om mee te werken.
De lestijden worden in overleg bepaald.
Wij proberen de lessen zoveel mogelijk aan jullie wensen en eisen aan te passen.
De lessen kunnen ook in het weekend plaatsvinden