fbpx


Leer web-schrijven in het Engels

Jouw website vertalen naar het Engels kan je zelf doen!
Wij leren jou hoe je dat kan doen in krachtige bewoording zonder de identiteit van je bedrijf uit het oog te verliezen. Eens goed geleerd en je hebt nooit meer een duur vertaalbureau nodig!

" De cursus was erg intensief, maar ik heb er iets mee geleerd waar ik in de toekomst mee verder kan"
Maria
Tekst- Creator

Waarom deze cursus?

  • Je bent ondernemer en je wilt jouw website vertalen naar het Engels maar geen duur vertaal-bureau inhuren!
  • Je zoekt een baan waarbij leeftijd, afkomst, gebonden aan huis zijn etc. geen rol speelt, dan kan je na het volgen van deze cursus gelijk aan de slag. Ik je ook bij het vinden van je eerste klant
  • Deze cursus is online via SKYPE, duurt 10 uur en inschrijvers tot 29 mei 2020,  5 uur gratis vocabulary lessen.

Moeilijk tekst-schrijven?

Ik leer jou hoe je foutloos kunt schrijven in het Engels.

Engels is een vaardigheid. En zoals elke vaardigheid kan jij dit ook aanleren. Het enige dat je nodig hebt is het volgende:

  • een goede gekwalificeerde docent,
  • de wilskracht om het schrijven te leren,
  • de energie om door te zetten.
  • Een beetje creativiteit

** werk niet harder, maar slimmer **

In de volgende stap gaan we aan de slag met teksten en leer ik je hoe je een tekst zodanig kunt redigeren dat je met die tekst jouw klant kunt overtuigen om  de koop-knop in te drukken of een website te bezoeken, kortom een tekst die meteen RESULTATEN oplevert en jouzelf en jouw klanten gelukkig maakt! 

"Het geheim van deze cursus"

Probeer niet het wiel zelf uit te vinden maar leer wat andere tekst-schrijvers ook doen!

In deze cursus leg ik alles uit, en geef ik alle geheimen prijs die tekst-schrijvers jou nooit zullen uitleggen. Ik leg uit wat jij eigenlijk niet mag weten. Jij kunt na het volgen van deze cursus gelijk aan de slag en geld verdienen. En dat is geen sprookje!

Je leert ook hoe je een tekst SEO-vriendelijk maakt. Met goede SEO word je beter en sneller gevonden op het internet en natuurlijk moet een tekst plagiaat-vrij zijn; ook dat leer je hier!

Voor wie is deze cursus?

Een groeimarkt

Het internet is groeiende en meer en meer bedrijven zullen hun producten in de toekomst via het internet gaan verkopen. Daarom Spring nu in het gat en leer tekst-schrijven in het Engels en begin gelijk met geld verdienen!

Ga internationaal

Als het voor jou een droom is om je procuct(en) internationaal te verkopen dan is dit een unieke kans om daar een succes van te maken zonder teveel geld uit te geven.

Niet voor doetjes

Deze cursus is erg pragmatisch. Je leert veel in een korte periode en vergt veel van je energie. Maar laat dat je niet weerhouden om de cursus te doen en we pakken regelmatig een koffie.

Instap eisen

Om deze cursus met goed gevolg af te kunnen ronden vraag ik dat je Engels kunt spreken op minimaal C1 niveau. Weet je niet zeker wat je niveau werkelijk is, neem dan contact met mij op via WhatsApp!

Beter email contact

Omdat je jouw kennis van het Engels zo sterk hebt verbeterd, durf je meer en sneller te communiceren en te reageren op email omdat je weet dat wat je schrijft is correct.

Ondersteuning achteraf

Natuurlijk is er ondersteuning achteraf. Ons support netwerk geeft ondersteuning 7 dagen per week en vragen worden meestal binnen 2 uur beantwoord en opgelost.

fall in love with what you have learned!

Denk niet: Ik ben geen schrijver en dit is niet voor mij!

Misschien ben je geen schrijver, maar als je ziet dat dit systeem werkt voor jou, dan geeft dat je zoveel energie dat je niet meer kunt stoppen. Het eerste gedeelte ‘leer Engels schrijven zonder fouten’ is het zwaarste, maar dan komt de FUN.

In deze cursus leg ik alles duidelijk uit, en geef ik alle geheimen prijs die tekst-schrijvers jou nooi zullen uitleggen. Ik leg uit wat jij eigenlijk niet mag weten. Jij kunt na het volgen van deze cursus gelijk aan de slag en geld verdienen. En dat is geen sprookje!

Probeer niet het wiel zelf uit te vinden maar copy wat andere tekst-schrijvers ook doen.

Leer hun geheimen en maak daar geld mee!

Ik ben er om jou die trucs aan te leren.

Allemaal in deze cursus.

Deze cursus kan gedaan worden een-op-een via SKYPE maar ook klassikaal op verschillende locaties in Nederland.

Neem voor meer informatie contact met mij op.

Of boek direct op een van de locaties.