fbpx

Carriére groei en jouw persoonlijke ontwikkeling

Na de betaling nemen wij direct contact met je op.

 

Volgens de RAE wordt talent gedefinieerd als iets dat je graag doet, waar je goed in bent en dat je ook leuk vindt om te doen.

Als je eenmaal hebt ontdekt wat je graag doet, is het normaal dat je iemand benadert die bijzonder goed is in deze activiteit en van deze persoon leert. Talenten en vaardigheden kunnen worden verbeterd en dat is wat er moet gebeuren.

Als je ondanks alles nog steeds onbeslist bent over wat je graag doet, kun je jezelf de volgende vragen proberen te stellen om twijfels weg te nemen: waar droomde je als kind van? Wat zijn de dingen die je van nature doet en dat anderen het moeilijk hebben? Welke vaardigheden moet je doen als anderen je vertellen dat je zo je brood kunt verdienen?

Ze zeggen dat voordat hij stierf iedereen een boek had moeten schrijven, een boom moest planten en een kind had gekregen. Dit is slechts het voorbeeld van de vele dingen die er te doen en te ontdekken zijn. Zet de twijfels opzij en denk na over wat je gelukkig maakt en je hebt er geen moeite mee. Alleen dan kun je ontdekken wat je echte talenten en vaardigheden zijn.