fbpx

Heb je moeite met het schrijven in het Engels? Maak je teveel fouten, of moet je nadenken over de woordvolgorde?

Deze cursus is voor jou!

Laten we eerlijk zijn: Foutloos leren schrijven in het Engels is niet eenvoudig, maar dat is het ook niet in het Nederlands. Echter, in het Engels is er een systeem dat je kunt aanleren dat houvast geeft. Namelijk, in het Engels hebben alle zinsdelen een vaste plaats en in het Nederlands niet. Daarom heeft het vertalen vanuit het Nederlands geen zin. Wij zijn de enigen in Nederland die je dat systeem aanleren! Je leert om nooit meer te vergeten!

Een schrijver worden is niet voor iedereen weggelegd, maar zonder fouten leren schrijven kan iedereen leren. Heb je moeite met het schrijven in het Engels en moet je een examen doen of wil je voor andere redenen je schrijven verbeteren, dan is dit jouw cursus!

Het schrijven in het Engels wordt steeds populairder op facebook, Linkedin etc. Als je zelf of als ZZP’er of werknemer van een bedrijf iets moet schrijven in het Engels, dan wil je toch graag goed en professioneel overkomen.

Er zijn veel schrijfcursussen op de markt die jou helpen met het verbeteren van je schrijfstijl en je aangeven waar je fout gaat.

Dat is echter niet wat wij doen!

In deze cursus gaan we een paar stappen terug. Wij leren je, hoe zinnen zijn opgebouwd, de volgorde van de woorden, hoe effectief te werken met koppelwoorden. Kortom, zeer compleet en wij garanderen succes.

In deze cursus ga je vanaf de basis in een rap tempo naar een goed niveau zodat je je zeker voelt waneer je je woorden op papier zet. Je bent niet bang meer om te schrijven in het Engels omdat je weet hoe het moet. Deze methode werkt echt en velen zijn je al voorgegaan. De cursus is erg intensief, evenwel, je leert schrijven zonder te hoeven nadenken. 

Onderstaande onderdelen komen aan bod in deze cursus:

>      Het verschil tussen de verschillende soorten zinsdelen.

>      Woord volgorde in een zin. Zeer belangrijk omdat dit afwijkt van het Nederlands.

>      Welke soorten zinnen zijn er in het Engels? Alle vier worden uitvoerig behandeld.

>      Welke soorten koppelwoorden zijn er en hoe ze te gebruiken. 

>      Wat zijn de belangrijkste bijwoorden?

>      Waar worden de bijwoorden geplaatst in een zin?

>      Wat kan je doen om je schrijf niveau op een hoger plan te krijgen?

>      Voldoende oefen materiaal tussen de lessen door.

Deze cursus loopt via Skype en duurt 10 uur. (5 x 2 uur in 5 dagen) of anders afgesproken. Persoonlijke wensen kunnen in de cursus worden opgenomen.