fbpx

Het nieuwe werken doe je vanuit je eigen huis!

Werken Vanuit Huis Via het Internet

Het kan je zomaar overkomen; je baan verliezen! Je werkt met plezier aan mooie projecten. Alles gaat goed, en dan komt die vervelende corona crisis. Niet alle bedrijven hebben voldoende buffer om deze periode te overbruggen en moeten sluiten of personeel laten afvloeien. Je kan dan zomaar zonder werk komen te zitten met als gevolg: minder inkomsten!.

 Wat kun je dan doen?

Je zou kunnen overwegen om projecten online via het internet te zoeken en aan te nemen.

Het lijkt een beetje op het werken via een uitzendbureau, maar dan doe je alles zelf. Het voordeel is dat je je projecten zelf kunt uitzoeken die bij jou passen. De uitbetaling gaat dan via een website en is gegarandeerd. 

Omdat deze manier van werken nieuw is, is het even uitzoeken hoe dat werkt.

Wij ondersteunen jou daarbij als jij dat wilt. Wij zoeken uit waar welke projecten te vinden zijn en helpen jou bij de inschrijving en/of het aanbieden van jezelf zodat jouw taak is het goed uitvoeren van die projecten. Je kan beginnen zonder ZZPer te worden. Er is werk voldoende omdat je de projecten wereldwijd kunt vinden!

Het volgende kan ook aan de orde zijn:

Hoeveel mensen gaan elke dag naar hun werk dat ze eigenlijk helemaal niet leuk vinden? Werk dat stress geeft en je humeur negatief beïnvloedt. Of je hebt een ‘verschrikkelijke baas’ die jouw groeikansen in de weg staat; een die je steeds minder tijd geeft om een project tot een goed einde te brengen. Er zijn veel redenen op te sommen waarom het goed is om eens naar een nieuwe baan uit te kijken. 

Maar hoe weet je of deze nieuwe baan bij je past, dat je de stress kwijt raakt en dat je nieuwe baas meer waardering voor je hee

Een idee zou natuurlijk kunnen zijn dat je voorlopig gewoon voor je baas blijft werken en daarnaast neem je werk aan voor jezelf. Je neemt een project aan en kijkt hoe dat gaat. Vind je het leuk dan zoek je een nieuw project. Doe je dit een aantal keer, dan weten de projectgevers jou vanzelf te vinden en gaat dat balletje rollen. Je zult denken ‘nog meer stress’, maar dat is niet zo. Werken voor jezelf geeft geen stress! 

Het nieuwe werken via het Internet is groeiende. Steeds meer mensen weten hun weg te vinden in het online werken.  Met werken online kan je doen wat je echt leuk vindt.

      Denk niet te snel ‘Dit is niks voor mij’.    Wij halen de onontdekte skills uit jou naar boven.

Meer weten?                 Neem contact met ons op

                                              alfons@englishstraightforward.com  

Bel / WhatsApp:       Nederland: 0031 639 871 407                  Spanje: 0034 670 853 

Start nu met werken via het Internet!

Werken vanuit huis heeft vele voordelen!

De eerste maand betaal je 175€ omdat wij je gegevens omzetten in het Engels en uploaden naar verschillende websites.
 

Als je weinig inkomen heb, dan is dit een grote kans om naast je werk/uitkering extra geld te genereren. 

Om te beginnen is het niet nodig om ZZPer te worden. Je kunt starten, klanten vinden en beginnen met werken en zodra je geld verdient kan je bekijken hoe dat verder aan te pakken.

Het internet biedt nu veel meer mogelijkheden dan pakweg 5 jaar geleden en het is nu eenvoudiger om klanten te vinden wereldwijd.

Ik help je op weg door een zeer attractief profiel voor je te schrijven in het Engels, zodat je gevonden kan worden door mogelijke klanten. Ook help ik je met het onderhandelen in het Engels.

Je leeftijd en achtergrond is niet belangrijk. Wij zoeken samen uit wat je het beste kunt doen.

Geïnspireerd? Neem contact met mij op!

 

Laten we Samenwerken

 
 
Mijn naam is Alfons Sergeant
 
 
Als je op zoek bent naar een baan, of naar extra inkomsten,  dan heb je diverse mogelijkheden. Het meest voor-de-hand liggend is gewoon vanuit je eigen huis via het Internet.

 

Ik wil jou graag laten zien hoe ook jij geld kan verdienen via het Internet! 

Je kan je gegevens uploaden naar verschillende websites en opdrachten ontvangen.

Bijvoorbeeld upwork.com

Of peopleperhour.com
En.... er zijn er nog veel meer!

En als je de hele wereld wilt bereiken moet dat in het Engels.

En dat is waar ik in beeld kom!

  • Ik vertaal jouw profiel naar pakkend Engels
  • Ik help je met het uploaden van je gegevens naar zoveel mogelijk websites als je wilt.
  • Ik ondersteun je bij het verwerken en reageren van inkomende emails in het Engels.
  • Ik geef je 24/7 ondersteuning, ook in het weekend.
  • Ik help je met het creëren van succes..

Breng je leven naar een hoger plan en start nu met geld verdienen via het Internet. Doe het nu en wacht er niet mee tot morgen.

Ik sta in de startblokken om dit samen met jou aan te pakken. Ik geef je alle ondersteuning die je nodig hebt. Jij mag mijn ervaring gebruiken om er beter van te worden. Voer je gegevens in het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op en dan zoeken we samen waar jij het beste in bent zodat ik je nog beter kan ondersteunen.

Deze sessie is natuurlijk zonder kosten!

Ik zie je mail met belangstelling tegemoet.

Ik wil zo snel mogelijk beginnen met geld verdienen