fbpx

Geen baan, je baan verliezen, of niet tevreden met je huidige baan?

Geen baan kunnen vinden betekent niet dat er geen werk voor je is! Neem dan het heft in eigen hand en start werken vanuit huis via het internet. Je vergroot je marktgebied en dus:

Meer kans op een baan!

Laat ons je helpen - Wij halen het beste uit jou naar boven

Het kan je zomaar overkomen; je baan verliezen! Je werkt met plezier aan mooie projecten. Alles gaat goed, en dan komt die vervelende corona crisis. Niet alle bedrijven hebben voldoende buffer om deze periode te overbruggen en moeten sluiten of personeel laten afvloeien. Je kan dan zomaar zonder werk komen te zitten met als gevolg: minder inkomsten!

Het kan ook zijn dat je werk doet dat je helemaal niet leuk vindt. Dat stress geeft, of je hebt een baas die jouw groei in de weg staat of geeft je steeds minder tijd om een project tot een goed einde te brengen.

Er zijn veel redenen op te sommen waarom het goed is om eens naar een nieuwe baan uit te kijken. 

Maar hoe weet je of deze nieuwe baan bij je past, dat je de stress kwijt raakt, en dat je nieuwe baas meer waardering voor je heeft.

 Wat kun je dan doen?

Je zou kunnen overwegen om projecten online via het internet te zoeken en aan te nemen. Er zijn legio websites waar je mooie projecten kunt vinden!

Het lijkt een beetje op het werken via een uitzendbureau, maar dan doe je alles zelf. Het voordeel is dat je je projecten zelf kunt uitzoeken die bij jou passen. De uitbetaling gaat dan via deze website en is gegarandeerd. 

Omdat deze manier van werken nieuw is, is het even uitzoeken hoe dat werkt.

Omdat niet zomaar iedereen wordt geaccepteerd op de verschillende websites, is de eerste stap om een treffend profiel te creëren en een aantrekkelijk portfolio in pakkend Engels. Je moet immers gevonden worden door projectgevers wereldwijd. 

Wij nemen jou dit uit handen! 

Ook is het belangrijk dat je weet waar welke projecten te vinden zijn en hoe hoe je jezelf kunt inschrijving en/of aanbieden. Ook dit doen wij voor jou zodat jouw taak is het goed uitvoeren van die projecten. Je kan beginnen zonder ZZPer te worden. Er is werk voldoende omdat je de projecten wereldwijd kunt vinden.

Het nieuwe werken via het Internet is groeiende. Steeds meer mensen weten hun weg te vinden in het online werken.  Met werken online kan je doen wat je echt leuk vindt.

————————————————–

         Voor wie is dit geschikt?

 
  • Je zit zonder werk
  • Je bent niet meer happy met je huidige baan
  • Je hebt een vaardigheid te verkopen
  • Full-time of part-time beschikbaar

————————————————–

Start nu met werken via het Internet!

Zie hoe het werkt!

 

Werken vanuit huis heeft vele voordelen!

 

Als je weinig inkomen hebt, dan is dit een grote kans om naast je werk/uitkering extra geld te genereren. 

Om te beginnen is het niet nodig om ZZPer te worden. Je kunt starten, klanten vinden en beginnen met werken en zodra je geld verdient kan je bekijken hoe dat verder aan te pakken.

Het internet biedt nu veel meer mogelijkheden dan pakweg 2 jaar geleden, en het is nu eenvoudiger om klanten te vinden wereldwijd.

Wij helpen je op weg door een zeer attractief profiel voor je te schrijven in het Engels, zodat je sneller gevonden kan worden door mogelijke klanten. Ook helpen wij je met het onderhandelen in het Engels.

Je leeftijd en achtergrond is niet belangrijk. Wij zoeken samen met jou uit wat je het beste kunt doen.

Geïnspireerd?   

Neem contact met ons op!.

Ja, Ik wil zo snel mogelijk beginnen met geld verdienen